keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Blogi miettimistauolle

Olen tehnyt hiukan inventaariota työn ja muun elämän eri osa-alueiden osalta - tasapainoa ja uutta suuntaa hakien.


Olen päättänyt laittaa blogini kesätauolle. Palaan tulevaisuudessa blogiin uusin ideoin. Tai sitten käynnistän uuden blogin hieman uusilla painotuksilla.

Blogin teemat alkavat saturoitua. Samalla työni ja tekemiseni ovat hakemassa uutta suuntaa.

Blogi saa olla paikallaan koulutuksen, ohjausten ja työnohjauksen materiaalina. Se on myös käyntikorttini, jonka kautta työnohjauksesta tai koulutuksista kiinnostuneet voivat tutustua ajatuksiini.

Kiitän lämpimästi kaikkia lukijoita, keskustelijoita ja kanssa-ajattelijoita. Kaikki palaute on edelleen tervetullutta - samoin juttutoiveet. Jatkan mahdollisten kommenttien seuraamista edelleen.

Läsnäoloa, ajatuksen lentoa ja lempeätä kesän odotusta kaikille.

***

PS. 23.5. Huomaan että väkeä käy edelleen, ja uusi lukijakin tullut! Tervetuloa! Mukavaa. Luulenpa että teen comebackin kunhan saan vähän ajatuksiani koottua. 

4 kommenttia:

 1. Tulee ikävä sun juttuja täällä. Tein sellaista etsintää, että missä olisi (työn)ohjausta käsitteleviä blogeja. Enpä kovin moneen törmännyt.

  Mutta kuten sanoit, nämä jutut toimivat myös arkistona, johon voi palata. Itse varmaan palaan tänne monet kerrat ainakin silloin kun haluan muistuttaa itselleni mieleen, mitäs se yheisöllisyys ja yhteistoiminnalisuus ihan konkreettisena tekemisenä voisikaan tarkoittaa, miten itse ryhmien jäsenenä ja ohjaajana voin edistää hyvää yhteistoimintaa. Palaan varmaan myös silloin, kun haluan muistuttaa itseäni siitä, mitä hyvää seuraa siitä, että ottaa vähän rennommin, hitaammin ja muistaa panna merkille asioiden pienetkin yksityiskohdat ja vivahteet.

  Ihanaa kesää!

  t Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari, olen huomannut saman: en ole löytänyt sisarblogeja juurikaan. Kiva jos ajattelet että teksteihin voi palata.

   Toivon että tauko auttaa minua hahmottamaan mistä seuraavaksi haluan kirjoittaa! Kiitos monista keskusteluista täällä - ja muualla! Jatketaan!

   Poista